Van overleven naar leven

Hoe ga je om met chronische klachten die verhinderen om je leven te leiden zoals je dat ooit eerder deed? Die je belemmeren om een energiek, waardevol leven te hebben? En waarbij je niet steeds bij alles wat je wilt ondernemen, denkt aan jouw pijn of vermoeidheid? Je zou best willen maar je weet gewoonweg niet meer hoe je dat moet doen. En je twijfelt steeds of dat wel verstandig is met jouw klachten.

Een vitaliteitstraject heeft als doel om met nieuwe vaardigheden zo goed mogelijk om te gaan met jouw aanhoudende lichamelijke klachten, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Voorbeelden:

  • Chronische pijn
  • Chronische vermoeidheid
  • Darmklachten (m.n. prikkelbaar darmsyndroom)
  • Restklachten na burn-out
  • Long- COVID19

In een persoonlijke intake (‘live’ , telefonisch of online) komen we achter de knelpunten en help ik je in een serie gesprekken verder.

Wil je weten wat dit inhoudt en eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend  contact met me op via het contactformulier of per:
e-mail: info@vitaalbelang.com
telefoon: 06-13906419

Haal méér uit jouw leven

 

Je hebt alles al geprobeerd. Van de fysiotherapeut, osteopaat tot uitgebreide onderzoeken bij die ene uitstekende specialist het ziekenhuis.

Je ervaart duidelijk aanhoudende klachten maar na uitvoerig medisch onderzoek is er, met de huidige kennis van vandaag de dag, geen aanwijsbare oorzaak voor. Hoe moet je nu verder?

Misschien komt er ooit een oplossing, maar wat ga JIJ in de tussentijd doen?

Wil je je leven niet meer laten leiden door aanhoudende pijn, vermoeidheid of (restklachten na) burn-out?

Als vitaliteitstherapeut help ik je om de regie terug te krijgen over jouw leven zodat je een vitaal en veerkrachtig leven kan leiden in harmonie met jezelf en je omgeving.

In een traject help ik je te ontdekken waar je goed in bent, wat jij belangrijk én leuk vindt in het leven, en leer je om nieuwe plannen te maken. Met respect voor jezelf en je omgeving kun je je leven weer waardevol in gaan richten.

Van overleven naar krachtig leven

Ik help je :

  • Door educatie je klachten beter te begrijpen
  • In kaart te brengen wat de mogelijke obstakels zijn, die voor een hoger ‘dreigingsniveau’ zorgen in je lijf. Je lichaam is namelijk, naast het uitstekend kunnen voorspellen of je rust moet nemen, ook een kei in het geven van onterechte signalen
  • Veranderen door stapsgewijs te werken aan jouw basisbehoeften en aan meer weerbaarheid
  • Aanleren van nieuw gedrag dat helpt bij een energiek(er) leven
  • Tools voor volhouden van nieuw gedrag, ook op minder goede dagen

“ Hoe kan ik beter omgaan met mijn rugklachten? Ik sta er mee op en ik ga ermee naar bed. Eigenlijk hou ik er altijd rekening mee en bepaalt mijn rug wat ik wel en niet doe.”

“  Altijd maar die vermoeidheid. Steeds moet ik er rekening mee houden en dat ben ik inmiddels wel beu. Het zorgt er al jaren voor dat ik steeds afweeg of ik wel of niet met mensen afspreek en wat ik op een dag kan doen. Ik heb het gevoel dat ik daardoor steeds minder bereik in mijn leven.”

” Ik heb het gevoel dat ik echt wel opknap na mijn burn-out. Maar dat slapen blijft slecht. Ik hoef maar iets te ondernemen en ik word weer bekaf wakker ’s ochtends”

Meer weten over onze trajecten?

Wilt je weten wat een vitaliteitstraject voor jou kan betekenen?
Plan dan nu een eerste gratis intake bij ‘Vitaalbelang’.

Vitaalbelang
Energiestraat 9d
1411 AN Naarden
info@vitaalbelang.com
Tel: +31 (0)6 13906419