Skip to main content

 Grip op gewicht

                                                                 

Wil jij al jarenlang afvallen en blijf je het moeilijk vinden? En zie je door de alle tegenstrijdige adviezen door de bomen het bos niet meer? Door ‘social media’ lijkt iedereen wel een strak lichaam te hebben. Anders dan vroeger, waar we alleen zagen hoe onze naaste buren, vrienden en familie eruit zagen, kunnen we nu steeds zien hoe ‘perfect’ iedereen eruit ziet. Als je maar discipline hebt, toch…?

Wil je weten wat dit programma anders maakt en wat dit voor jou kan betekenen?

Neem dan  contact met mij op via het contactformulier of per:

Leefstijlprogramma | Beweeg | Hardlopende dame | Vitaalbelang

Beginnen is meestal niet zo moeilijk, volhouden wel!

Ben jij er klaar mee om steeds maar weer bezig te zijn met lijnen en afvallen?  Omdat er tegenwoordig zoveel beweerd wordt zien we door de bomen het bos niet meer. Moet je nu die koolhydraten of juist de vetten laten staan? Hoe vaak per dag moet je iets eten? Is het zinvol om te vasten?

Het probleem zit hem vaak niet in het starten van betere eetgewoontes, maar in het feit dat we het niet kunnen volhouden. Daarvoor moeten we kijken naar waarom we eten. En vervolgens aanpassingen maken in het gedrag en de daarbij behorende gewoontes. In een traject creëren we samen de voorwaarden. We spelen hier in op de motivatie van de mens.

Wil je graag een gezondere relatie krijgen met voeding en meer grip op je gewicht?

Afhankelijk van jouw wensen kiezen we samen de duur van jouw traject! 

Wat ga je leren en veranderen:

  • Wat je eet en waarom
  • Je gedrag en gewoontes
  • De invloed van onze omgeving op eten
  • Motivatie: wat voor soort motivatie heb je en kun je dit veranderen?
  • Wat een gevarieerd voedingspatroon is
  • Hoe je een gezond voedingspatroon vol kunt houden
  • Wat je kunt doen als het even niet lukt, dus in tijden van ‘crisis’

Zonder oordeel leren we om stap voor stap  je gedrag en gewoontes te bekijken en aan te passen. We weten uit onderzoeken dat een gezonder leefpatroon meestal niet in 1 keer fantastisch goed gaat, maar met ‘ups en downs’. Daarom kijken we naar wat er voor jou nodig is om een goede ‘mindset’ te creëren. Denk hierbij aan voldoende slaap en beweging.

Neem ook alvast eens een kijkje in bijvoorbeeld het programma Beweeg!   Je kunt namelijk de twee programma’s uitstekend met elkaar combineren.

 

Aanvullende informatie:

Afhankelijk van het pakket dat we samenstellen worden jouw kosten bepaald. De een heeft nu eenmaal andere wensen dan de ander, maatwerk dus. In deze Covid periode kan alles momenteel met beeldbellen plaatsvinden. Wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan nu contact met me op