Skip to main content

Algemene voorwaarden

Mocht u uw afspraak, om wat voor reden dan ook, niet na kunnen komen, dan dient u minimaal 24 uur van te voren op werkdagen (maandag t/m vrijdag) te annuleren bij Janine Grothauzen:

Contact:
Vitaalbelang
info@vitaalbelang.com
tel: 06- 13912486

Wij reserveren tijd voor u. Wanneer u niet tijdig annuleert, dan wordt de zitting helaas in rekening gebracht.

Vergoeding

De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Elke zorgverzekeraar heeft verschillende pakketten met verschillende mate van vergoeding. Het is verstandig om uw polis te controleren. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt namelijk per zorgverzekeraar.

Heeft u een chronische klacht? Dat betekent niet automatisch dat de behandeling van deze klacht in aanmerking komt voor een vergoeding uit de basisverzekering.

Vitaalbelang levert maatwerk. Binnen de contracten met de zorgverzekeraar is maatwerk helaas niet mogelijk. Vitaalbelang heeftvdaarom geen overeenkomst met de zorgverzekeraars. Dit wil niet zeggen dat uw behandeling niet vergoed wordt.

Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar of direct met Janine Grothauzen.

Directe toegankelijkheid

U heeft géén verwijsbrief nodig van uw huisarts. U kunt direct een afspraak maken bij uw fysiotherapeut. Mocht u toch via de huisarts zijn doorverwezen en een verwijsbrief hebben, neemt u deze dan alstublieft mee naar uw eerste afspraak.

Janine Grothauzen

Is BIG geregistreerd en aangesloten bij het CKR. In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Voor de aansluiting sinds 2005 bij  het Mckenzieregister Benelux heeft zij deelgenomen aan het Credential Examen en het MDT McKenzie diploma behaald (diploma in Mechanische Diagnose en Therapie).