Skip to main content

 BEWEEG!

 Van dieet naar mindset

Niet iedereen wil sporten met alleen maar focus op afvallen en een ‘perfect’ lijf. In deze small group trainingen (of 1:1 ) is plezier, fitheid vergroten en meer energie het allerbelangrijkste. Ook zeer geschikt voor mensen met (pre)diabetesklachten of andere complicaties.

Wil je weten wat het programma ‘Beweeg’! voor jou kan betekenen?

Neem dan snel  contact met mij op via het contactformulier of per:

Leefstijlprogramma | Beweeg | Hardlopende dame | Vitaalbelang

Ben jij er klaar mee om steeds maar weer bezig te zijn met lijnen en afvallen? Laat staan om weer aan een nieuw dieet te beginnen?

In het programma “Beweeg!” ligt de focus op plezier in het sporten, fitter worden en energie vergroten. Ook al wil je misschien niet meer dagelijks op de weegschaal staan, het kan wel zinvol zijn de basis van goede, eerlijke voeding nog eens samen door te nemen. Naast het samen bewegen/sporten wordt het programma aangevuld met workshops, informatie en coaching. Hiermee wordt volhouden gemakkelijker, want we kijken we naar factoren zoals: Wat zijn jouw valkuilen, welke patronen heb je, waar krijg je energie van en wat maakt voor jou het leven de moeite waard.

Soms blijkt het toch noodzakelijk om af te vallen. Misschien wel omdat je last hebt van gezondheidsklachten zoals (pre)diabetes of andere complicaties. Naast het sporten kijk ik dan als vitaliteitsprofessional in een persoonlijk traject met jou naar allerlei factoren die je gezondheid beïnvloeden, zoals je gewoontes en gedrag. Als je deze positief kunt beïnvloeden kun je je nieuwe gedrag gemakkelijker volhouden! Het programma kan tevens worden aangevuld met andere professionals bijvoorbeeld een dietiste.

Wat kan ik je specifiek bieden?

  •  Een gratis en vrijblijvende persoonlijke  intake. Je zit bij mij nergens aan vast, echt niet!
  •  Wekelijks bewegen en sporten, zowel binnen als buiten, met de focus op plezier en energie
  •  Wekelijkse opdrachten voor meer vitaliteit, workshops en informatie
  • Eventuele aanvulling: Fysieke trainingen/ oefentherapie op basis van fysiotherapie, afgestemd op jouw klachten.
  •  Het is altijd mogelijk om 1:1 coaching aan het programma toe te voegen om het op jou persoonlijk af te stemmen

Tarief: Afhankelijk van het pakket (duur en intensiteit) dat we samenstellen worden jouw kosten bepaald. Je bent zo nooit meer geld en tijd kwijt dan je wilt.

Wil je meer informatie? Neem dan nu contact met me op