Vitaalzwanger en Vitaalfit

Actief, vitaal en fit blijven tijdens je zwangerschap? Weer ‘back in shape’ komen en je energiek en fit voelen na je bevalling? Of op een leuke manier met babymassage je baby leren ontspannen?

Vitaalzwanger en Vitaalfit!

Na een paar jaar gestopt te zijn geweest vanwege verhuizing is Zwanger&Fit ’t Gooi weer terug, maar…onder een andere naam en in een nieuw jasje. Nu:

  • In een ‘small group’ uitvoering (max 5 personen)
  • Met persoonlijke aandacht
  • Met ademhaling- en ontspanningstechnieken die bij jou passen
  • In een grote perfect geventileerde ruimte van 120 m2.
  • Jij hoeft alleen maar zin te hebben om actief te blijven; ik bedenk de rest
  • Nu ook mogelijk op fysiotherapiebasis

Kijk op Vitaalzwanger of neem contact op voor een proefles en de mogelijkheden. Ben je al bevallen? Kijk dan op de pagina Vitaalfit voor een actief ‘back in shape’ programma.

Binnenkort:

meer nieuws op de site over een leuke cursus babymassage met je kind: Vitaalbaby.

Wil je een cadeautje voor jezelf tijdens of na de zwangerschap? Spreek dan een heerlijke zwangerschapsmassage voor jezelf af. Het kan op een van de lokaties (Naarden of Huizen). Wil je liever niet je huis uit? Ik kom naar je toe en neem mijn mobiele massagebank mee. Natuurlijk zijn we extra scherp en handhaven we alle corona-maatregelen.

Cursus Vitaalzwanger!

Wil jij ook fit, vitaal en actief blijven tijdens je zwangerschap? En dit met persoonlijke aandacht in ‘small group’ uitvoering doen? Dat kan, want bij Vitaalzwanger zijn er maximaal 5 cursisten tegelijkertijd. Je kunt ervoor kiezen om te trainen en te bewegen, met aan het eind ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Bijvoorbeeld als je in het verleden al veel informatie hebt gekregen rondom bevallen.

Wil je een opfrisser, of wel graag alle informatie en bevallingstips ontvangen, dan is er een aanvullend coachings-deel  van steeds een half uur voorafgaand aan de les. Lees verder

Liever individueel?

Je kunt dan alleen, of met je partner komen voor 3x persoonlijke zwangerschaps- en bevallingsinformatie. Hierin worden alle voorgaande items besproken, met nog specifieke aandacht en tips voor de partner.

Cursus Vitaalfit!

Ben je al bevallen en op zoek naar een persoonlijke training om weer fit, vitaal en ‘in shape’ te komen? Wanneer je ineens een ander leven hebt en niet meer alleen rekening met jezelf hoeft te houden kan dat even wennen zijn. Bij Vitaalfit kun je in principe al starten 6 weken na je bevalling. In deze actieve cursus ga je op een gezonde manier bewegen en trainen voor een fit lichaam en een energiek leven. Voor je gezin en voor jezelf! Lees verder