Vitaal & Fit na de bevalling!

Wil jij je ook graag weer fit en energiek voelen na je zwangerschap?

Vitaalfit!

Wil jij je ook weer fit, vitaal en energiek voelen na je zwangerschap? Vitaalfit® is aangesloten bij YVLO-ZwangerFit® cursussen en is een training vanaf 6 weken na je bevalling. Deze wordt gegeven in een Personal Trainingsstudio in ’t Gooi (tussen Bussum en Huizen), en mogelijk ook buiten. De groepjes zijn klein waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Na je bevalling ben je nog even niet de oude, en dat is volkomen normaal. Wel kun je vanaf 6 weken na de geboorte van je baby weer werken aan een fitter en energieker lijf. Je kiest in eerste instantie voor een traject van 6 weken, daarna beslis je per maand of je doorgaat.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier of per:

Samen werken aan jouw herstel!

En wil je dit niet te massaal, maar juist met meer persoonlijke aandacht  in ‘small group’ uitvoering doen? Bij Vitaalfit trainen er maximaal 5  personen tegelijkertijd.

Tijdens de trainingen, en vooral de eerste 6 keer, wordt aandacht besteed aan:

  • Je basisniveau: De eerste keer wordt bekeken wat jij kan en wat verstandig voor je is. Dit kan ook na overleg met je verloskundige of (bekken)fysiotherapeut.
  • Opbouw van je spiercorset (of ‘core’) voor alle spieren rondom je wervelkolom en bekken. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van unieke apparatuur die je uitdaagt en je met plezier laat bewegen.
  • Opbouw van je algehele conditie.
  • Oefeningen en tips voor houdingen en bewegingen tijdens het dragen en tillen van je baby.

Na de eerste 6 weken kun je in overleg de intensiteit van je oefeningen opbouwen. En dus doorgaan met het ‘Vitaalfit’ programma, en/of je eigen sport weer opbouwen. Dit is uiteraard afhankelijk van je bevallingsdatum, maar ook van andere factoren. Heb je vervelende klachten sinds je zwangerschap of bevalling en gaan ze niet over? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie via het contactformulier.

Liever Personal Training?

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor een ‘Vitaalfit’ Personal Training te gaan of voor een programma met z’n tweeën!  Kwaliteit gegarandeerd en alles gericht op jouw persoonlijke doelen.