je eigen LEEFSTIJL

pas ook voor jou de 3 belangrijkste dingen toe

Waarom heet het ‘je eigen LEEFSTIJL’? Je kunt natuurlijk de 3 belangrijkste dingen, voeding, training en gedrag, op iedereen toepassen. Echter iedereen is anders, dus wat bij jou op het lijf geschreven is hoeft niet bij iemand anders te passen.  En dus wil ik geen standaard programma op iedereen loslaten. Samen bekijken we wat er bij jouw persoonlijk past. Wil je  weten wat dit programma voor je zou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of per:

  • e-mail: info@vitaalbelang.com
  • telefoon: 06-13906419

Jouw eigen LEEFSTIJL!

 

Wil je graag een programma waarbij je DE 3 componenten voor succes met elkaar kunt combineren? Dat is namelijk bewegen/trainen, gezonde voeding en gedragsverandering.

Sporten en dagelijkse bewegen

Ze zorgen voor:

  • Verbetering van je kracht en uithoudingsvermogen.
  • Direct meer energie voor dagelijkse activiteiten als werk, sport en hobby.
  • Verbetering van houding en uitstraling; je ziet er beter uit en hebt minder klachten aan het beweegapparaat.
  •  Een beter humeur, dus meer zin om te werken aan je gezondheid.
  • Grotere verbranding van kcal, dus (klein) gunstig effect op de energiebalans.
  • Verbetering van het immuunsysteem, dus weerstand tegen ziektes.
  • Verbetering van de doorbloeding, dus beter herstel en gevoel van welbevinden.
  • Positief effect op bloedsuikerspiegel

 Maar bovenal motiveert bewegen om je focus te houden op datgene wat jij wilt en voelt het dagelijkse leven vele malen prettiger met een FIT(ter) lichaam.

Belang van gezonde voeding

Verantwoorde en gevarieerde voeding zorgt voor alle benodigde bouw- en brandstoffen. Zonder dit is het moeilijker om je vitaal te voelen of om te herstellen

De rol van voeding op gezondheid, vitaliteit en prestatie wordt al tientallen jaren onderschat.

Voor de doelstellingen fitter, krachtiger worden of afvallen is de invloed van voeding minstens zo groot of vaak zelfs groter, dan de rol van training.

Dit maakt training niet direct onbelangrijk, maar vraag de aandacht voor voeding die het verdient en die nodig is om jouw doelstelling te behalen.

Het belang van gedragsverandering

In onze welvarende maatschappij hebben vele mensen op de lange termijn moeite met de veelheid aan prikkels en overvloed aan verleidingen. Met andere woorden, moeite om een verantwoorde leefstijl vol te houden.

Met behulp van coaching blijf je gefocust op jouw doelstellingen, voortgang en het gedrag wat dit in de weg zit, zodat je uiteindelijk wel jouw doel gaat behalen. Met ‘small group coaching’ en/of ‘personal coaching’ kun je dit bereiken door wekelijkse doelen te stellen, meten en beoordelen van je voortgang, wekelijkse leefstijlopdrachten en workshops.

Stap voor stap kun jij je doelen behalen!