Complete fysiotherapie met aandacht voor een goede balans tussen gezond bewegen, verantwoorde voeding en stressvermindering

fysiotherapie

Klachten aan rug, nek, schouder of knie: wie heeft er niet één of meerdere keren mee te maken gehad?  

Klachten aan het beweegsysteem gaan gelukkig vaak vanzelf weer over. Maar bij pijnklachten en belemmeringen in werk, sport of gewone dagelijkse activiteiten kunt u wellicht wel wat hulp gebruiken. Gelukkig kunnen fysiotherapeuten door middel van een screening, intake en lichamelijk onderzoek beoordelen wat de oorzaak kan zijn van uw klachten en hoe het herstel het beste te begeleiden is.

Wilt u graag weten of u sneller en beter herstelt door middel van fysiotherapie?

Na een persoonlijke intake met lichamelijk onderzoek, waar een uur voor wordt ingepland, wordt besproken of fysiotherapie zinvol is om zo efficiënt mogelijk te herstellen en wat daarvoor nodig is.

Dit kan variëren van massage, mobilisaties, oefentherapie, training, trigger point therapie en McKenzietherapie. Voor meer algemene  informatie: https://be.mckenzieinstitute.org/

Het kan ook zijn dat u een vraag heeft op het gebied van stressmanagement of leefstijl. Ook daarvoor kunt u een uitgebreide vrijblijvende eerste afspraak maken.

Vitaalbelang werkt volgens onderstaande methoden:

Vergoeding

De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Elke zorgverzekeraar heeft verschillende pakketten met verschillende mate van vergoeding. Het is verstandig om uw polisvoorwaarden te controleren. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt namelijk per zorgverzekeraar.

Heeft u een chronische klacht? Dat betekent niet automatisch dat de behandeling van deze klacht in aanmerking komt voor een vergoeding uit de basisverzekering.

Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met uw zorgverzekeraar of direct met Janine Grothauzen.

Toegankelijkheid

U heeft géén verwijsbrief nodig van uw huisarts. U kunt direct een afspraak maken bij uw fysiotherapeut. Mocht u toch via de huisarts zijn doorverwezen en een verwijsbrief hebben, neemt u deze dan alstublieft mee naar uw eerste afspraak.

Janine Grothauzen

Is BIG geregistreerd en aangesloten bij het CKR. In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Voor de aansluiting sinds 2005 bij  het Mckenzieregister Benelux heeft zij deelgenomen aan het Credential Examen en het MDT McKenzie diploma behaald (diploma in Mechanische Diagnose en Therapie).

Meer informatie